Ia startul în „Goana după sănătate” !

Goana după sănătate este un eveniment organizat de Asociația Diaconia Filiala Măgurele, în cadrul proiectului „Ajut un copil„.

Evenimentul constă în organizarea unui cros în orașul Măgurele, destinat atât adulților cât și copiilor.

Scopul evenimentului este, pe de o parte strângerea de fonduri atât de necesare dezvoltării proiectului „Ajut un copil„, cât și promovarea unui mod de viață sănătos, un punct esențial în misiunea pe care și-a asumat-o echipa de proiect.

Proiectul „Ajut un copil” a fost demarat în anul 2014 de către Părintele Andrei Drăgan, preot paroh în Nefliu, Măgurele, după fericita întâmplare de a fi adoptat trei copii minunați. După spusele dumnealui, s-a gândit că de la trei copii ar putea adopta 20, metaforic vorbind, și a pus bazele construcției viitorului Așezămant Socio-Cultural Sf. Muceniță Filofteia, menit să găzduiască 20 de copii orfani, de la vârste fragede până la 18 ani.

Personalități din lumea sportului, a teatrului și a muzicii s-au alăturat evenimentului, din dorința de a susține inițiativele asociației. La eveniment  vor participa printre alții Maricica Puică, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, trupa Alb și Negru și Dorian Popa.

 

Detalii și înscrieri pe www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro.

 

 

 

Add Comment