Horia Vîrlan gătește pentru prima oară cu fiica sa

foto: Prima Tv

Într-o ediție specială Mama mea gătește mai bine,

Horia Vîrlan gătește pentru prima oară cu fiica sa

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira se vor afla într-o ipostază inedită și vor intra chiar ei în acțiune la Mama mea gătește mai bine. Astfel, duminică, 10 septembrie, de la 19.30, maestrul bucătar Horia Vîrlan este pregătit să își ghideze fiica, Ileana, în timp ce Valentin va face o rețetă a mamei lui, Elena.

Duminică, 10 septembrie, de la 19.30, nu pierde o ediție specială plină de umor și bună dispoziție, unde prezentatorul Valentin Sanfira și maestrul bucătar Horia Vîrlan vor înțelege că nu este atât de ușor să fii concurent la emisiunea Mama mea gătește mai bine.
Legat de această ediție specială, Horia Vîrlan ne spune că: “A durat ceva să o conving pe Ileana să vină să gătească în fața camerelor de luat vederi. Ei nu-i place să iasă în public, să se dea în spectacol dar până la urmă am convins-o și a venit să gătească o rețetă de-a mea în bucătăria Mama mea gătește mai bine. Eu zic că s-a descurcat bine dar îi las pe telespectatori să descopere ei ce a gătit Ileana. Pot să mai spun că preparatul făcut de Valentin, după o rețetă a mamei lui, a fost ceva mai puțin obișnuit, interesant și mi-a plăcut ideea în sine.”

Telespectatorii Prima TV vor afla duminică seară, de la ora 19.30, ce au gătit cele două echipe și cine a câștigat ediția specială Mama mea gătește mai bine, o competiție sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV.

 

***

Urmăriți-ne și pe Facebook:

www.facebook.com/mamameagatestemaibine/

www.facebook.com/PrimaTVRomania

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!