Elevă la mate-informatică, din Ţara Chioarului, semifinalistă la „Vedeta popularã

De mică, a mers cu părinţii la spectacole, festivaluri şi a transformat în pasiune cântecul tradiţional. Şi-a dorit să se vadă pe marile scene ale lumii, să reprezinte cu succes folclorul românesc. Şi are toate şansele. Gabriela Ardusătan este a şaptea semifinalistă Vedeta popularã.
Are doar 18 ani şi vine din Ţara Chioarului, Maramureş. Gabriela Ardusătan este elevă în clasa a XII-a la un colegiu renumit din Baia Mare, la matematică informatică. Nu e hotărâtă ce drum va alege, dar muzica populară va face parte din viaţa ei. Gabriela Ardusătan a reuşit duminică, 25 noiembrie, să impresioneze publicul şi juriul, asfel că a devenit a şaptea semifinalistă a sezonului 3 Vedeta popularã de la TVR 1.


S-a născut într-o zonă binecuvântată, în care tradiţia este bine păstrată. De mică, a mers cu părinţii la spectacole, festivaluri şi a transformat în pasiune cântecul tradiţional. Încă de atunci şi-a dorit să se vadă pe marile scene ale lumii, unde să reprezinte cu succes folclorul românesc.
Pe lângă muzică, Gabriela Ardusătan este foarte pasionată de matematică. Este elevă în clasa a XII-a la un colegiu renumit în Baia Mare, la matematică informatică. În timpul liber, participă la activităţi de voluntariat pentru persoanele nevoiaşe, găteaşte şi confecţionează zgărdane.
Pentru că este în clasa a XII-a, toată lumea o întreabă la ce facultate merge. Nu s-a hotărât încă. Ar vrea să urmeze o carieră pe profil real, dar nu vrea să renunţe nici la muzică.
Gabriela Ardusătan a interpretat în concurs, la prima probă de la Vedeta popularã, „Bătrânit-am şi nu-i modru”. Momentul ei din prima probă, pentru care a primit felicitări de la toţi membrii juriului este mai jos:


La proba a doua, Gabriela a venit însoţită de profesoara ei de canto, un adevărat model pentru orice tânăr. Gabriela Ardusătan, a cântat, la Vedeta popularã, în duet cu Angela Buciu.
TVR 1 este locul unde îşi dau întâlnire cei mai talentaţi tineri interpreţi de muzică populară decişi să fie Vedeta popularã, în cel mai important show de folclor din România. Duminica viitoare, la ediţia a opta Vedeta popularã, cunoaştem încă cinci noi concurenţi. Dintre ei, doar unul se califica în semifinală. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la Vedeta popularã duminică, 2 decembrie, de la ora 21.00.
Şi în acest sezon juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.
Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart rămâne alături de concurenţi în intepretările live din show şi în sezonul trei, în timp ce actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, încearcă să le tempereze emoţiile şi să afle mai multe despre ei.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!