Donatie de 10.000 de euro pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Maria Sklodowska Curie”

Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Maria Sklodowska Curie” a primit, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, un incubator in valoare de 10.000 de euro, din partea Anadolu Automobil Rom SRL. Acesta este cel de-al patrulea incubator donat institutiei medicale de Anadolu Automobil Rom, dupa ce primul a fost donat in 2015 si alte doua in 2016.

Incubatorul este deja functional si se afla in sectia de neonatologie. Circa 300 de copii vor beneficia, anual, de cele 27 de incubatoare existente, in prezent, in spital.

Predarea celui de al patrulea incubator a fost onorata de prezenta ambasadorului Turciei in Romania, dl. Osman Koray Ertas.

“Aceasta donatie face parte dintr-un proiect pe termen lung prin care dorim sa schimbam toate tipurile de incubatoare cu mese radiante deschise, in mod special pentru pacientii operati prin chirurgie cardiaca, neurochirurgie, chirurgie generala, cazuri medicale severe, dializa”, a declarat dr. Catalin Cirstoveanu, Sef Sectie, medic chirurg la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Maria Sklodowska Curie”.

Daniel Buzatu, managerul  spitalului, a subliniat importanta contributiei societatii civile, a companiilor si a persoanelor fizice care se implica in activitatile si dotarea spitalului, pentru ca acesta sa aiba servicii de calitate.

“Am realizat foarte multe lucruri in spital cu parteneriate de genul acesta, in beneficiul pacientilor nostri”, a conchis managerul institutiei medicale.

“Prin aceasta donatie, dorim sa ne aducem si noi contributia la salvarea a cat mai multi copii. Vom continua sa donam si in 2018 si vom extinde acest proiect in Iasi, Braila si Constanta. Dorim sa fim acolo unde este cea mai mare nevoie. Le dorim sanatate micutilor si sa aiba parte de o copilarie fericita!”, a declarat reprezentantul Anadolu Automobil Rom.

 

Add Comment