Despre vară și aromele ei

Foto: Mihai Nicolae

 

 

 

 

 

De azi, la toate punctele de difuzare a presei! Nu rata ultimul număr din colecția Practic în bucătărie Special: Rețete de vară! Un număr plin de gust, culoare, un număr ce te va cuceri din prima clipă. Vei descoperi în acest număr o selecție de rețete: Aperitive, feluri principale, dar nu în ultimul rând…deserturi!

 

Despre vară și aromele ei

Vara este despre soare, despre căldură, despre vacanță. Vara este despre culori și arome. Vara este despre răsfăț… al simțurilor, al papilelor gustative, al sufletului. Vara este despre fructe și legume din abundență, despre combinații inedite, despre gusturi descoperite în zonele cutreierate, despre ingrediente bine alese și gust cât mai natural. Este despre gustul copilăriei adus într-o lume modernă.
O zi de vară începe cu o porție de „Clătite negre cu sos de vanilie”, continuă cu un „Borș de vită și dovlecei” și se încheie cu o porție de „Păstrăv cu cartofi noi”. Iar acestea sunt doar câteva dintre propunerile noului număr Practic în bucătărie Special: „Rețete de vară”.
Nu uita să-ți completezi colecția, cu cel mai nou supliment Practic în bucătărie și să descoperi și alte rețete de vară delicioase!

 

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!