Blue Air – Zboară liber!

Foto: Blue Air – Zboară liber!

Facem 30 de ani de libertate și una dintre cele mai importate libertăți pe care ni le-am dorit a fost libertatea de a călători. Blue Air, cea mai mare companie aeriană după numărul de pasageri transportați, împlinește 15 ani de la primul zbor și îi sărbătorește oferind abonamentul Blue Benefits care îți permite să călătorești liber cu toți cei dragi alături.
Abonamentul Blue Benefits oferă pasagerilor posibilitatea să beneficieze de oferte și reduceri speciale pe tot parcursul anului, pentru un număr nelimitat de zboruri. Fiind un produs aniversar, a fost astfel conceput încât costul acestuia să fie acoperit încă de la prima călătorie cu familia sau cu prietenii.
„Blue Benefits” a fost creat să te ajute să călătorești mai mult alături de una, până la opt persoane. Programul oferă trei opțiuni de pachete structurate astfel:

Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă și se vor bucura împreună de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea medie economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

Blue Benefits FAMILY – Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii noștri vor putea beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

Blue Benefits FRIENDS – Știm cât de importanți sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea călători alături de (până la) alte opt persoane. Împreună vor putea economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Un atuu al abonamentelor Blue Benefits este și serviciul Blue Boomerang: Recomanzi abonamentele Blue Benefits celor dragi și câștigi. Ei vor putea beneficia de prețuri și oferte speciale pentru serviciile Blue Air, iar tu câștigi suma de 10 euro la fiecare abonament Blue Benefits achiziționat de prietenii și familia ta. Suma se va întoarce precum un boomerang către tine. Mai multe recomandări, mai multe câștiguri!

Detalii pe www.bluebenefits.com

Add Comment