Pește cu ardei și cașcaval


Erika Gilyén, loc. Sântana de Mureș, jud. Târgu-Mureș

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

2 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 25 minute

Îți trebuie:

  • 1 ceapă
  • 2 căței usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 lingură unt
  • 200 g cașcaval
  • 2 roșii decojite
  • 250 g pește cod file
  • 250 ml vin alb
  • mărar
  • sare
  • piper

Pregătești așa:

Călești ceapa cu usturoiul într-o tigaie cu unt, pui ardeiul tăiat rondele, peștele tăiat bucăți și roșiile tăiate mărunt. După prăjire stingi cu vinul și lași să fiarbă până scade zeama. Pui într-un bol de yena, decorezi cu mărar și cașcavalul răzuit și dai la cuptor 10 minute. Condimentezi cu sare și piper după gust. Poftă bună!



Add Comment