Căpșuni cu mămăligă și smântână

Foto: Mihai Nicolae

Căpșuni cu mămăligă și smântână

Rețetă de Ștefania-Maria Beleț, Hunedoara, jud. Hunedoara

Preț: 9 lei-4 porții Pregătire: 15 minute Coacere: 25 minute

Îți trebuie: ■ 200 g mălai (sau mai mult, în funcție de numărul de persoane) ■ 1 praf de sare ■ 500 g căpșuni ■ zahăr după gust ■ smântână grasă

Pregătești așa: Faci o mămăliguță nu foarte vârtoasă. Când e gata, o pui în 4 castronele umezite și nivelezi, apoi răstorni fiecare castron în mijlocul unei farfurii. Deasupra faci un piure din căpșuni zdrobite mare, cu smântână și zahăr sau poți pune fiecare ingredient separat. Decorezi cu smântână și căpșune. Este o mâncare, pe cât de ciudată, pe atât de gustoasă.

Add Comment