Borș armenesc

Andreea Popovici, Constanța

Foto: practic în bucătărie; Mihai Nicolae

Foto: practic în bucătărie; Mihai Nicolae

2-3 porții
Pregătire: 20 minute
Fierbere: 1 oră și 15 minute

Îți trebuie:

  • 250 g carne de vită
  • 2-3 felii rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 sfeclă mică
  • 1 mână de tăieței
  • 1/4 l borș
  • 2 linguri smântână
  • frunze de pătrunjel

Pregătești așa:
Speli carnea de vită și o tai în bucăți mai mari. O pui la fiert în apă cu puțină sare.
Spumezi și adaugi zarzavaturile și sfecla, spălate și tăiate în bucățele mici. Lași să fiarbă până carnea devine moale. Pui tăiețeii, borșul, iar la sfârșit verdeața tăiată mărunt. O servești dreasă cu smântână.

Add Comment