Piept de pui umplut cu roșii fierte în vin

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
2 fileuri duble de piept de pui
2 roșii
150 ml vin roșu
1 lingură ulei
200 g supă de pasăre
100 ml smântână
sare și piper
3 linguri busuioc tocat
Pregătești așa:
Fierbi roșiile în vin timp de 10 minute. Pieptul de pui îl sărezi și îl piperezi. Scurgi roșiile și le păstrezi sucul. Toci roșiile, adaugi busuiocul. Întinzi peste carne acest amestec.
Pliezi fileurile de pui, le fixezi cu scobitori și le ungi cu ulei. Le așezi într-un vas de yena uns cu ulei. Le coci aproximativ 20 de minute. Stingi sosul din tavă cu supă. Adaugi zeama de la roșii și smântâna. Le dai într-un fiert. Sărezi și piperezi după gust. Fileurile de pui le tai fâșii și presari verdeață. La umplutură poți adăuga și ciuperci.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Maria Dragoș, Pitești

Intră aici și vei găsi o rețetă delicioasă.

Add Comment