Sfaturi practice – prăjituri și torturi

  • Dacă un membru al familiei suferă de o boală care necesită un regim special, pregătești un tort ușor, dietetic, cu fructe, cu gem de fructe sau cu brânză de vaci.
  • Dacă vrei un tort economic, „de toate zilele”, cumperi un blat gata preparat și îl umpli rapid cu o cremă preparată la rece sau cu frișcă bătută cu puțin gem de fructe. Este primit cu mai multă bucurie decât o prăjitură obișnuită. Orice aniversare fără un tort este sărăcăcioasă. Tortul îi dă fast, îi subliniază importanța. Tortul este, orice s-ar spune, prăjitura ideală.
  • Prăjiturile sunt mai gustoase, dacă ungi tava în care le coci cu unt sau margarină şi nu cu ulei sau untură.
  • Dacă prăjiturile de casă s-au întărit, le pui în cutii de plastic împreună cu un măr sănătos şi frumos. Închizi cutia ermetic, obţinând prăjituri proaspete. Ouăle să fie proaspete, la temperatura camerei, iar separarea gălbenușurilor de albușuri să se facă perfect.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!