De ce supa de pui te face să te simți mai bine?

supa de pui

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce supă de pui te face să te simți mai bine, ai ajuns la locul potrivit. Cu un pui excelent cumpărat de la La Provincia, vei face cea mai bună supă din lume!

Este unul dintre cele mai bune preparate pe care le poți mânca atunci când ai gripă sau răceală, deoarece îți calmează simptomele și te ajută să elimini congestiile. În plus, te face să te simți mai bine, deoarece sarea din ciorbă ajută la reducerea durerilor din gât. Există chiar și studii care sugerează că ingredientele ajută la reducerea inflamației.

Hai să aruncăm o privire mai atentă la motivele pentru care e recomandat să consumi acest tip de supă când ești bolnavă.

1. Supa de pui te face să te simți mai bine

Supa de pui te încălzește într-o seară rece, te poate ajută să scapi de stresul zilei și chiar îți oferă beneficii pentru sănătate. Un motiv important pentru care ar trebui să ai mereu pui La Provincia acasă pentru supă este că studiile au arătat că, dacă vei consumă supă de pui, poate ajuta la reducerea simptomelor infecțiilor respiratorii. Acest lucru se datorează faptului că încetinește mișcarea neutrofilelor. Neutrofilele sunt celule albe din sânge care ajută la prevenirea infecției, dar, de asemenea, funcționează pentru a crește inflamația și producția de mucus în corpul tău.

Încearcă: 5 rețete de supă cu pui care merită încercate

2. Care este cea mai bună supă pentru o răceală?

Supa cu pui La Provincia este foarte bună pentru răceală. Unul dintre motivele pentru care ar trebui să faci supă de pui este că te poate ajută să rămâi hidratat, ceea ce este deosebit de important atunci când ești bolnav.

Aburul din supa de pui poate ajuta, de asemenea, la slăbirea congestiei nazale, permițându-ți să respiri mai ușor. Deși nu știm exact care este ingredientul care te face să te simți atât de bine, cu siguranță este o modalitate delicioasă și hrănitoare de a te ajută să te simți mai bine atunci când nu ai o stare extraordinară.

 3. De ce supa te face să te simți mai bine când ești bolnav

Ingredientele din supa de pui oferă organismului seleniu, vitamine A și C, precum și diverși antioxidanți pentru a stimula sistemul imunitar și combaterea bolilor. Alături de aceste alte beneficii, puiul La Provincia este bogat în proteine, ceea ce facilitează formarea și recuperarea țesuturilor. Carbohidrații din tăiței din supa de pui ajută,, deoarece acestea oferă energia necesară de care are nevoie organismul tău pentru a te recupera.

  1. Perechea excelență pentru supă de pui

Uneori, când te așezi să savurezi un bol cu supă de pui La Provincia, ai vrea să-l asociezi cu altceva pentru a-l transformă într-o masă. Când ești bolnav, dorești să te asiguri că ce vei mânca pe lângă supă de pui te poate ajuta, de asemenea, să te simți cât mai bine. Există și câteva ceaiuri excelente pe care le poți face. Cele mai bune sunt cele de lămâie, salvie, ghimbir, deoarece îți calmează gâtul de simptomele de răceală sau gripă. Nu este niciodată amuzant să ai gripă sau răceală, dar există idei interminabile pe care le poți face pentru a te simți mai bine sau pentru a ajuta o persoană iubita sau un prieten care are nevoie.

Încearcă și: Supă cu rubarbă – acrișoară și răcoritoare 

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: pixabay

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: pixabay

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!